Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Πορεία ελευθερίας προς τη Γάζα



Ελάτε μαζί με εκατοντάδες ακτιβιστές και ακτιβίστριες από όλο τον κόσμο σε μια ιστορική πορεία μαζί με τους Παλαιστίνιους για να σπάσουμε τον παράνομο και ανήθικο αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας.
Η προθεσμία συμμετοχής είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Οι ακτιβιστές θα συναντηθούν στο Κάιρο στις 27 Δεκεμβρίου 2009 και θα επιστρέψουν από τη Γάζα στις 2 Ιανουαρίου 2010. Η πορεία οργανώνεται από τη Διεθνή Συμμαχία Ενάντια στον Παράνομο Αποκλεισμό της Γάζας, που έχει υιοθετηθεί από εκατοντάδες διεθνείς οργανώσεις και την Παλαιστινιακή κοινωνία των πολιτών. Στην πορεία θα συμμετέχουν επίσης, κάτοχος του βραβείου Νόμπελ, συγγραφέας που έχει βραβευθεί με το βραβείο Πούλιτζερ, ηθοποιοί, πολιτικοί, τραγουδιστές, εκπρόσωποι κοινοτήτων και αντιπροσωπείες γιατρών, δικηγόρων, ακαδημαϊκών και δημοσιογράφων. Μη χάσετε αυτό το σημαντικό ορόσημο στον επανακαθορισμό του αγώνα της διεθνούς αλληλεγγύης για την υποστήριξη της δικαιοσύνης για τους Παλαιστίνιους!
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Πέμπτη 19/11 ώρα 7.00 μ.μ.Σίνα 16, Αθήνα Στην εκδήλωση αυτή, καλεσμένοι είμαστε όλοι/ες όσοι θέλουμε να συμπαρασταθούμε στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων για την ελευθερία τους, ανεξάρτητα από το αν θα συμμετέχουμε τελικά στην πορεία ή όχι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.gazafreedommarch.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου