Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

..Πολιτικό ..στριπτίζ..(ξεβράκωμα!!)

Από τον Παντελή Πασπαλά
Φάση 1. 30-10
Οι Ευρωπαίοι αποφασίζουν με την περιβόητη συμφωνία εσωτερική πτώχευση της χώρας με διασφάλιση εξυπηρέτησης του εξωτερικού χρέους σε τοκογλύφους δανειστές μέσω και προαναγγέλλουν 15ετή λιτότητα με νέα σκληρά μέτρα..
Η κυβέρνηση πανηγυρίζει, αντιδρούν ΝΔ, ΛΑΟΣ, Δ.ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ζητούν εκλογές άλλα τα μασάνε για την νέα σύμβαση και λένε ότι δεν θα την ψηφίσουν.. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται ανοιχτά κατά..

ΦΑΣΗ 2. 1-11
Ο Παπανδρέου ανακοινώνει ότι θα πάει την σύμβαση σε δημοψήφισμα.. Και ξαφνικά ΝΔ ΛΑΟΣ Δ.ΣΥΜΜΑΧΙΑ και Δ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. αρχίζουν την κλάψα.. γιατί φοβούνται ότι από τον λαό δεν θα περάσει!!! ποια σύμβαση? αυτήν που δεν θα ψήφιζαν!!
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν ανοιχτά για συμμετοχή στο δημοψήφισμα και ξεκάθαρο ΟΧΙ..
Μάλιστα Σαμαράς και Κουβέλης με ανακοινώσεις τους μιλούν ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην πάμε σε δημοψήφισμα.. μιας και ο λαός θα πει όχι...

ΦΑΣΗ 3. 2-11
Οι υπερπρωθυπουργοί Μερκελ-Σαρκοζι μας ανακοινώνουν ότι η δανειακή σύμβαση και συμφωνία δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση.. Μας ορίζουν ημερομηνία.. αλλά και το ερώτημα στο Δημοψήφισμα..

ΦΑΣΗ 4. 3-11
Όλα μπάχαλο.. Βουλή και αγορές άνω κάτω.. μάχη εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ για τις καρέκλες... Αλλά μέσα στη σκόνη κανείς δεν ασχολείτο πλέον με την χείριστη συμφωνία των Βρυξελλών που πλέον εκτός ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι άλλοι εμφανίζονται εγγυητές προς την Ευρώπη να την τηρήσουν!!

Συμπέρασμα:
Η πολιτική αναδιάταξη σε επίπεδο κορυφής είναι σε αναντιστοιχία με την λαϊκή βούληση. Ο Λαός με την 48άρη απεργία με τις μαχητικές συγκρουσιακές διαδηλώσεις απαίτησε το σταμάτημα κάθε νέου μέτρου λιτότητας.. Και αντί να πέφτει η κυβέρνηση με αυτό το αίτημα... Οι μεγάλοι σκηνοθέτες ρίχνουν την κυβέρνηση απαιτώντας μια νέα πιο ισχυρή για να περάσει ακόμα πιο σκληρά!!
Λοιπόν.. δεν παίζουμε στο πόκερ σας.. και σπάμε και το τραπέζι!!!
Βάλτε κυβέρνηση με 30 κόμματα και 50 πρωθυπουργούς... ονομάστε τη Εθνικής Σωτηρίας η όπως αλλιώς θέλετε.. Ένα να ξέρετε..
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!!! ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ!! ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!! ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου