Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τοξικές συμπεριφορές από ...οικολόγους στον Κορυδαλλό!!!


ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ
Η απογοήτευση δεν έρχεται από τις κλασικές πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα, για τους οποίους λίγο η πολύ τα συμπεράσματα έχουν βγει από τους πολίτες.
Η απογοήτευση έρχεται από δυνάμεις που προσδοκείς πως φέρουν μια νέα αντίληψη στην άσκηση εξουσίας αλλά και στο πως πολιτεύεσαι.
Κάνω λοιπόν αναφορά στον Κορυδαλλό όπου με βάση ανακοίνωσης που εξέδωσε η δημοτική Κίνηση Της Αριστεράς και της Οικολογίας “ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ” εκπρόσωπος του κόμματος των οικολόγων εκεί, αξίωσε από τον συνδυασμό με τον οποίο είχαν ανακοινώσει κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές (ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ), ... να μην υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο ονόματα που αρχίζουν πριν το δικό του γράμμα για να είναι πρώτο στη λίστα!!!! ... όπως κάνει ας πούμε ο Αχιλλέας Καραμανλής στις Σέρρες!!!. Πραγματικά δεν ξέρω αν τέτοιες κινήσεις τις αποδέχονται στο σύνολο τους τα μέλη του συγκεκριμένου κόμματος, η το τι θα γίνει τελικά και το που θα καταλήξει ο συγκεκριμένος σχηματισμός. Σημασία έχει ότι τέτοιες κινήσεις απο κόμματα που δεν είναι καν στην βουλή, δίνουν λαβή στον κόσμο να λένε... “και που να γινόντουσαν και εξουσία!!!!... χειρότεροι θα ήταν!!!”
απλά κρίμα...
(σημ.1. Το επώνυμο του κυρίου αρχίζει από Δ άρα οι του Α Β Γ και μερικός Δ δρόμο... δηλαδή αν το επώνυμο του άρχιζε από Χ τι θα γινόταν???
σημ.2 Δημόσια ανακοίνωση σε απάντηση ακόμα δεν έχει στείλει κανείς, έστω μια διάψευση... τίποτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου