Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ = ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ = ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
Η μόνη ουσιαστική ψήφος διαμαρτυρίας
είναι η ΨΗΦΟΣ στο ΠΑΣΟΚ!
Να φοβηθεί η ΔΕΞΙΑ να μην επιβάλλει νέους φόρους!

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ http://stephanosmytilineos.blogspot.com/

Νέοι φόροι έρχονται μετά τις Ευρωεκλογές! Νέοι φόροι που θα πέσουν πάλι στις πλάτες των μισθωτών! Νέοι φόροι που ΔΕΝ θα τους πληρώσει η ολιγαρχία! Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ανίκανη να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αδύναμη να τα βάλει με τα πλουτολατρικά αφεντικά της, ρίχνει τα βάρη της ανικανότητάς της στις πλάτες των πολιτών! Ωστόσο, παρά την τεράστια λαϊκή δυσαρέσκεια, το ΠΑΣΟΚ προηγείται στα γκάλοπ για τις Ευρωεκλογές με ένα οριακό (λίγο πάνω, λίγο κάτω) 3%... έτσι λένε οι δημοσκόποι, έτσι λένε οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ.
Ο λαός εγκλωβισμένος στην προπαγάνδα που λέει "ΠαΣοΚ - ΝΔ, ίδιοι είναι", ανενημέρωτος για τις θέσεις του Κινήματος και τις εξαγγελίες του Γιώργου Α. Παπανδρέου, παραπληροφορημένος από τα τραστ των εκδοτών, αντιμετωπίζει το ΠΑΣΟΚ λες και είναι όλο αυτό τον καιρό "συγκυβέρνηση" της Δεξιάς και στρέφεται προς τα λεγόμενα "μικρά" κόμματα, τα οποία θα ήσαν κάποια λύση, εάν είχαν τις λύσεις! Και στρέφεται σε αυτά, νομίζοντας ότι έτσι θα... διαμαρτυρηθεί! Θεωρεί, ότι εάν βάλει τους Οικολόγους στην Ευρωβουλή ή στη Βουλή θα "δώσει" κάποιο μήνυμα!
Πριν όμως φθάσουμε στη σημασία των... "μικρών", ας δούμε ποιο μήνυμα στην πραγματικότητα θα δώσει;
Το εξής ένα: Άλλοθι στη Δεξιά -σε περίπτωση μικρής διαφοράς από το ΠΑΣΟΚ- να εφαρμόσει την πιο σκληρή και απάνθρωπη φορολογία, που θα μας γονατίσει, θα μας τσακίσει, θα μας οδηγήσει στην εξαθλίωση! Γιατί αυτό θα είναι το μόνο πραγματικό μήνυμα που θα λάβει το Μαξίμου! ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ, ας σκεφθούμε με σύνεση και ας δώσουμε στο ΠΑΣΟΚ το ηχηρό προβάδισμα που θα τρομοκρατήσει την ολιγαρχία και τα κομματικά τσιράκια της! Που θα αποτρέψει την περαιτέρω λεηλασία μας!
Ας δούμε όμως τη σημασία των "μικρών": Η κομμουνιστική Αριστερά (ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ) είναι η Αριστερά της διαμαρτυρίας! Ποτέ δεν είχαν ή έχουν λύσεις εφικτές, μόνο συνθηματολογούν! Αλλά, αλήθεια, ποιες λύσεις άραγε θα μπορούσαν να προτείνουν; Όπου κυβέρνησαν στο παρελθόν (για παράδειγμα ανατολικό μπλοκ) το μόνο που κατάφεραν ήταν να εγκαθιδρύσουν τυραννίδες και να βυθίσουν ολόκληρους λαούς σε μεσαιωνικές συνθήκες, σε καθεστώτα ανελευθερίας και μαρασμού!
Οι οπαδοί των -εξ αριστερών- δικτατοριών (του προλεταριάτου και καλά) και φορείς αυτών των νοοτροπιών, παριστάνουν σήμερα τους τιμητές και κριτές του ΠΑΣΟΚ, οι ίδιοι που δεν δίστασαν στην ακόρεστη επιθυμία τους για εξουσία να συγκυβερνήσουν πριν από 20 χρόνια με τον Μητσοτάκη και έτσι να ανοίξουν το δρόμο για επάνοδο της Δεξιάς στη διακυβέρνηση της χώρας τη μαύρη τριετία 90-93! Και δεν χωρά εδώ επιχείρημα ότι άλλαξαν οι εποχές! Οι ίδιοι που τότε "συνεργάστηκαν" με τους "ταξικούς εχθρούς" τους, οι ίδιοι στην ουσία ηγούνται ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ! Αυτοί είναι!
Μετά έρχεται το άλλο "ανέκδοτο" της πολιτικής μας σκηνής, οι περιβόητοι Οικολόγοι - Πράσινοι! Αυτοί που, στο όνομα δήθεν της οικολογίας, συγκεντρώνουν τις κατεξοχήν ψήφους διαμαρτυρίας! Ο λαός τους βλέπει "θετικά" στη λογική ότι όλο και κάτι θα κάνουν για το περιβάλλον και τέλος πάντων από δαύτους τι "κακό" να μας βρει;
Και όμως, αυτοί οι μασκαρεμένοι ως δήθεν ακτιβιστές υπέρ του περιβάλλοντος, είναι και οι πιο επικίνδυνοι για τα εθνικά μας θέματα! Είναι ο πολιτικός φορέας που μέσω του προέδρου του Μιχάλη Τρεμόπουλου είχε προτείνει να μην εγκατασταθούν παλιννοστούντες Έλληνες Πόντιοι στη Θράκη, και επίσης είχαν προτείνει να τιμηθεί ο Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσαλονίκη (ο εθνικιστής σφαγέας Ελλήνων και Αρμενίων) ως "τέκνο της πόλης" με το να μετονομαστεί η οδός Παύλου Μελά (που φέρει το όνομα του ήρωα μακεδονομάχου) σε οδός Κεμάλ Ατατούρκ! (βλέπε αντιδράσεις: Μιχάλης Τρεμόπουλος - Οικολόγοι Πράσινοι στην Κομοτηνή: απαντήσεις πάντως ΔΕΝ πήραμε! ). Οι ίδιοι πάλι "φλερτάρουν" με τα Σκόπια, αποφεύγοντας να πάρουν θέση ξεκάθαρη για όσα τους καταλογίζουν και τους θέλουν υποστηρικτές της ανύπαρκτης σλαβομακεδονικής εθνότητας, λέγοντας σε επίσημη ανακοίνωσή τους ότι:
Για μας είναι δεδομένο ότι η ευρύτερη Μακεδονία έχει πολυεθνική ιστορία αιώνων και καμιά εθνότητα ή χώρα δεν είναι «πιο Μακεδόνες» από τις υπόλοιπες. Παράλληλα, όμως, κάθε χώρα και κάθε περιφέρεια έχει η ίδια τον τελικό λόγο για το όνομά της. Όπου δύο κοινωνίες αυτοπροσδιορίζονται με το ίδιο όνομα, αποτελεί βασική χειρονομία καλής θέλησης να εξειδικεύσει κάθε πλευρά το δικό της αυτοπροσδιορισμό, λαμβάνοντας υπόψη την αντίστοιχη επιλογή της άλλης. Τέτοια ζητήματα, όμως, δε μπορούν να μετατρέπονται σε διπλωματική σύρραξη ούτε σε ζήτημα γοήτρου ή ταπείνωσης ολόκληρων κοινωνιών.
Και είναι να απορεί κανείς: Αυτούς θα στείλουμε στην Ευρωβουλή να υπερασπιστούν τα δίκαια της Ελλάδας; Αυτή την "παρέα" που θέλει να τιμήσει τον Κεμάλ, δεν θέλει τους Πόντιους στη Θράκη και εξισώνει τους Μακεδόνες με τους εθνικιστές Σλάβους και Βούλγαρους διεκδικητές της μακεδονικής ταυτότητας;
Γιατί αν ασχολούνταν μόνο με το περιβάλλον, χαλάλι τους -έστω και ως διαμαρτυρία- η ψήφος στις Ευρωεκλογές! Εδώ όμως οι... "Οικολόγοι - Πράσινοι" βλέπουμε ότι έχουν και άλλο πολιτικό λόγο, άσχετο με την ταμπέλα τους και ιδιαίτερα ανησυχητικό!
Καταλήγουμε λοιπόν στο εξής απλό και λογικό: Η μόνη ψήφος ουσιαστικής διαμαρτυρίας, αλλά και εγγύησης για μια υπερήφανη, ισχυρή, δημοκρατική και ΕΛΕΥΘΕΡΗ Ελλάδα, είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Α. Παπανδρέου! Και με εμάς, τους Δημοκράτες Αριστερούς, αποφασισμένους να στηρίξουμε και να περιφρουρήσουμε το πρόγραμμα του Κινήματος και τις εξαγγελίες του προέδρου μας, ο ελληνικός λαός οφείλει να απεγκλωβιστεί από τα ψευτοδιλήμματα, να συσπειρωθεί στο παλλαϊκό μέτωπο κατά του νεοφιλελευθερισμού και να βρεθεί, ο λαός, νικητής την επομένη των εκλογών!

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου