Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Ο Θοδωρής πρέπει να αποφυλακιστεί!!!!!!


΄΄ Μήπως οι πεποιθήσεις και οι ανησυχίες μου για ένα καλύτερο κόσμο, για ισότητα και δικαιοσύνη για όλους, μεταφράζονται ως εγκληματικές πράξεις οπότε δικαίως αυτή τη στιγμή παραμένω έγκλειστος σε ένα από τα σωφρονιστικά ιδρύματα της Δημοκρατικής Ελλάδας του 21ου αιώνα; ΄΄ Θοδωρής Ηλιόπουλος


Έξι μήνες συμπληρώνει στη φυλακή ο Θοδωρής Ηλιόπουλος που συνελήφθη μετά το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 18 Δεκέμβρη. Ο Θοδωρής αρνείται από την πρώτη στιγμή οποιαδήποτε συμμετοχή, άρα και τις κατηγορίες.

Οι αιτήσεις του για άρση της προσωρινής του κράτησης απορρίπτονται σκανδαλωδώς. Τα γράμματά του, δείγματα επίσης της ευαισθησίας του, μοναδικό μέσο να φωνάξει μέσα από τις φυλακές ενάντια στην αδικία που υφίσταται, αγνοούνται προκλητικά.

Ο Θοδωρής από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Άλλωστε, πιάστηκε ανάμεσα σε φίλους του και σε πολίτες που διαμαρτύρονταν για την άδικη σύλληψη. Τις συνθήκες της παράλογης επίθεσης των ΜΑΤ , στο σημείο της σύλληψης, μακριά από εκεί όπου υπήρχαν γεγονότα, επιβεβαίωσαν με τις καταθέσεις τους στην ανακρίτρια 4 μάρτυρες. Επίσης, δημοσιογράφοι και μεταδόσεις από το σημείο εκείνο αλλά και άλλα στοιχεία ανατρέπουν τις αντιφατικές καταθέσεις των αστυνομικών που των συνέλαβαν.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας, όμως, στάθηκαν αδιάφοροι απέναντι στα στοιχεία που αποδείκνυαν την αθωότητα του αλλά και επιθετικά εχθρικοί απέναντι στον Θοδωρή, που βλέπει τη Δικαιοσύνη να εκδικείται στο πρόσωπο του, για τις συγκρούσεις του Δεκέμβρη, αδιάφορη για την αλήθεια, ή μη των κατηγοριών.

Κι έτσι, φτάσαμε στο σημείο ο Θοδωρής να θεωρείται ΄΄ξεχασμένος΄΄ στις φυλακές. Όμως είναι ντροπή και μας γεμίζει οργή, το ότι σήμερα ένας άνθρωπος θεωρείται ξεχασμένος στις φυλακές, εξαιτίας πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Η ΄΄προσωρινή΄΄ του κράτηση, έχει μετατραπεί σε επ΄ αόριστον φυλάκιση και είναι απαράδεκτο από κάθε άποψη.

Γι’ αυτό, εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου για να σταματήσει επιτέλους(!) η κατάφωρη

αδικία εναντίον του.


Ο Θοδωρής έχει ανάγκη από την αλληλεγγύη μας!

Ο Θοδωρής πρέπει να αποφυλακιστεί!

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΕΠΙΚΗΡΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ



ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΕΠΙΚΗΡΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGERS ΤΟΥΣ EΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ anemos521@gmail.com
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 1000 ΕΥΡΩ
ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΤΕΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ 5 ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ Στις 14 του μήνα τα μέλη της ομάδας φιλοζωική οργάνωση της Σητείας στην Κρήτη δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα μας λέει η Πρόεδρος κ. Παπαδάκη Μαρία , και πήγαν σε ένα αγρόκτημα ένα χιλιόμετρο έξω απο τη πόλη . Το θέαμα φρικτό , 4 σκυλιά σκυλιά κρεμασμένα , σε μια ελιά, και ένα ακόμη σκυλί ΄΄κρεμασμένο΄΄ απέναντι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?? ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝ ΞΈΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ
ΕΔΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ http://www.sitia.gr/
ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ tsouknakis@sitia.gr

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δήμαρχε είναι ντροπή για την ιστορική Κρήτη αυτό το έγκλημα με τα σκυλιά που τα κρέμασαν στο χωριό σας!
Δεν μπορεί σε μία τόσο μικρή κοινωνία να μη ξέρει κανείς τίποτε.
Εμείς επικηρύξαμε με 1.000 Ευρώ τους δολοφόνους
ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGERS ΤΟΥΣ EΠΙΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΕΤΕ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ anemos521@gmail.com

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Κανείς ιταλός ευρωβουλευτής για τη Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 2009!

Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2009

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/06/2009_10.html


Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της Ιταλίας, η σοσιαλιστική και κομμουνιστική αριστερά δεν εκπροσωπείται στην ευρωβουλή
Η μεγάλη και ιστορική ιταλική αριστερά (σοσιαλιστές, κομμουνιστές και σοσιαλδημοκράτες), δεν εκλέγει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ευρωβουλευτή.
Η ιταλική αριστερά των μεγάλων αγώνων και παραδόσεων, των Antonio Gramsci, Palmiro Togliatti, Enrico Berlinguer, Filippo Turati, Alessandro Pertini, Pietro Nenni, Giacomo Mancini, Ricardo Lombardi, Lelio Basso και τόσων άλλων, είναι εξωκοινοβουλευτική, τόσο στο εθνικό κοινοβούλιο, όσο και στο ευρωπαϊκό!
Κανείς ιταλός ευρωβουλευτής για τη Σοσιαλιστική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 2009!
Πρόκειται για ένα «μάθημα» ιστορίας, που πρέπει ν’ αποτελέσει αντικείμενο μελέτης για την προοδευτική Ευρώπη (ότι έχει απομείνει από την απόλυτη κυριαρχία και ηγεμονία της δεξιάς στις ευρωεκλογές του Ιούνη).
Στα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά και στα πολιτικά κόμματα της ελληνικής δημοκρατικής αριστεράς (ειδικότερα στο ΠΑΣΟΚ, που μέχρι σήμερα θέλει να θεωρεί «αδελφό» πολιτικό κόμμα, το ιταλικό «Δημοκρατικό Κόμμα»), το γεγονός αποσιωπείται εντέχνως.
Οι πρωτομάστορες-ινστρούχτορες του δήθεν «εκσυγχρονισμού» συνεχίζουν προετοιμάζουν και για την Ελλάδα την ίδια κατάντια.
Η υπεράσπιση δικαιωμάτων και κατακτήσεων είναι συνεχής αγώνας. Οι «εκπτώσεις» της εκσυγχρονιστικής «αριστεράς» δεν αποτελούν σωσίβιο επιβίωσης του καπιταλισμού, αλλά δεκανίκι της αντίδρασης… Κι αυτό θα έπρεπε ν’ αποτελέσει «μάθημα» και για την ελληνική αριστερά (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις). Εκσυγχρονισμός δεν σημαίνει ταύτιση πολιτικών.
Μιας και οι έλληνες δημοσιογράφοι και ΜΜΕ αποσιωπούν αυτές τις «εξελίξεις» και για του λόγου το αληθές, ας το διαπιστώσουμε στην επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το 2009, η “χρησιμοποίηση” των όρων σοσιαλιστής και σοσιαλισμός αποτελεί “ιεροσυλία”, όταν σωπαίνεις απέναντι στις βασικές πολιτικές της Ε.Ε.
Πως μπορεί να είναι σήμερα κάποιος σοσιαλιστής και να αποσιωπά το διεθνές έγκλημα του αποκλεισμού της Γάζας; Πως μπορεί να σωπαίνει όταν στρατεύματα της Ε.Ε. στέλνονται στις θερμές για τις ΗΠΑ περιοχές του πλανήτη, ως χωροφύλακες καταστολής και κατοχής; Πως μπορεί να αποδέχεται ενοικιαζόμενους εργαζόμενους και καταστρατήγηση εργασιακών, ασφαλιστικών δικαιωμάτων; Πως μπορεί να αποδέχεται εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας.
Συνεπώς, στην ανυπαρξία αριστερής πρότασης, μπροστά στην επιλογή ίδιων πολιτικών, μπροστα στην επιλογή σκανδάλων "αριστερών" και δεξιών, οι λαοί "οδηγούνται" στη μοναδική σταθερή πολιτική: «καθαρόαιμη» δεξιά!